نمایشگاه بینالمللی امنیت سایبری دبی (GISEC Global 2025) با شعار «تأمین آیندهای مبتنی بر هوش مصنوعی» از ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در مرکز تجارت جهانی دبی افتتاح شد و تا ۱۸ اردیبهشتماه ادامه دارد.
نمایشگاه بینالمللی امنیت سایبری دبی (GISEC Global 2025) با شعار «تأمین آیندهای مبتنی بر هوش مصنوعی» از ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در مرکز تجارت جهانی دبی افتتاح شد و تا ۱۸ اردیبهشتماه ادامه دارد.
به گزارش افتانا، نمایشگاه بینالمللی امنیت سایبری دبی (GISEC Global 2025) امروز، سهشنبه ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ (۶ می ۲۰۲۵) در مرکز تجارت جهانی دبی افتتاح شد. این رویداد با شعار «تأمین آیندهای مبتنی بر هوش مصنوعی» آغاز به کار کرده و تا ۱۸ اردیبهشتماه ادامه خواهد داشت.
بیش از ۲۵۰۰۰ متخصص امنیت سایبری، ۴۵۰ مدیر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) و ۷۵۰ برند جهانی از ۱۶۰ کشور در این رویداد شرکت کردهاند. موضوع اصلی نمایشگاه، بررسی چالشها و راهکارهای امنیتی در عصر هوش مصنوعی است.
شرکتهایی مانند AWS، هواوی و مایکروسافت جدیدترین فناوریهای خود را در این زمینه معرفی کردهاند. مؤسسه هم SANS آکادمی GISEC را راهاندازی کرده که دورههای آموزشی رایگان و عملی در حوزه امنیت سایبری ارائه میدهد. شرکتهایی مانند SentinelOne،OPSWAT و Tenable پلتفرمهای پیشرفتهای در زمینه اتوماسیون امنیتی، مدیریت تهدیدات و امنیت زیرساختها معرفی کردهاند. شرکت Genians از کره جنوبی هم در این نمایشگاه، پلتفرم Zero Trust Access خود را معرفی میکند که بر پایه ۲۰ سال تجربه در حوزه امنیت سایبری توسعه یافته است.
این رویداد با سخنرانیهای تخصصی و الهامبخش گوناگونی همراه خواهدبود. سخنرانان و عناوین سخنرانیهای آنها در این وبسایت قابل مشاهدهاست.
نگاهی گذرا به دورههای پیشین
نمایشگاه بینالمللی امنیت سایبری دبی (GISEC Global) از سال ۲۰۱۳ بهعنوان یکی از مهمترین رویدادهای حوزه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در منطقه خاورمیانه و آفریقا شناخته میشود. این نمایشگاه سالانه در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار میشود و بستری برای تبادل دانش، معرفی فناوریهای نوین و ایجاد همکاریهای بینالمللی در حوزه امنیت دیجیتال فراهم میآورد.
GISEC در سال ۲۰۱۳ با هدف ایجاد بستری برای تبادل دانش و معرفی فناوریهای نوین در حوزه امنیت سایبری آغاز به کار کرد. از همان ابتدا، این رویداد توانست توجه متخصصان و شرکتهای بزرگ را جلب کند در سال 2015 در سومین دوره، تمرکز بر امنیت شهرهای هوشمند و زیرساختهای حیاتی بود. بیش از ۱۵۰ شرکت از ۵۰ کشور در این رویداد شرکت کردند و موضوعاتی مانند امنیت اینترنت اشیاء و راهکارهای دفاعی برای شهرهای هوشمند مورد بحث قرار گرفت. GISEC 2017 با حضور گسترده شرکتهای بینالمللی و منطقهای برگزار شد و به بررسی تهدیدات نوظهور در فضای سایبری پرداخت. تمرکز بر تبادل دانش و راهکارهای مقابله با حملات سایبری در صنایع مختلف از جمله مالی، انرژی و فناوری اطلاعات بود. در GISEC 2018 بیش از ۱۲۰ شرکت از ۸۰ کشور حضور داشتند. این رویداد بهعنوان بستری برای تبادل دانش و معرفی راهکارهای نوین در حوزه امنیت سایبری شناخته شد و موضوعاتی مانند تهدیدات نوظهور و راهکارهای مقابله با آنها مورد بررسی قرار گرفت. GISEC 2021 با وجود چالشهای ناشی از پاندمی کرونا، نمایشگاه با حضور گسترده شرکتهای بینالمللی برگزار شد. تمرکز بر همکاریهای بینالمللی و تبادل تجربیات در مواجهه با تهدیدات سایبری بود.
دهمین دوره در سال 2022 با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت از ۱۰۰ کشور برگزار شد. در این دوره، پروژههایی مانند «پارک نوآوری سایبری دبی» معرفی شدند که به توسعه فناوریهای نوین در حوزه امنیت سایبری پرداختند. در سال 2023 یازدهمین دوره با حضور بیش از ۵۰۰ برند از ۵۳ کشور و بیش از ۱۰۰۰ هکر اخلاقی برگزار شد. رویدادهایی مانند Hack-O-Sphere و مسابقات جهانی CyTaka از جمله بخشهای جذاب این دوره بودند. سیزدهمین دوره در سال گذشته میلادی با ثبت سه رکورد جهانی گینس در زمینه آموزش امنیت سایبری برگزار شد. در این دوره، پروژههای متعددی توسط مرکز امنیت الکترونیکی دبی معرفی شدند که به ارتقاء استانداردهای امنیتی در زیرساختهای دیجیتال میپرداخت.